Fabrika Ekipmanları

ANIMETAL - ELSEWEDY 2021

Galvaniz Sektörünün kendi alanlarında lideri olan iş ortaklarıyla beraber ANI Metal, klasik sistemde işletilen manuel fabrikalardan, yarı otomatik ve tam otomatik çalışan yüksek teknolojili fabrikalara kadar, müşterilerinin bütçelerine ve taleplerine göre geniş yelpazede galvaniz fabrikaları kurmaktadır.

Özellikle çevresel faktörlerin ve regülasyonların artarak önem kazandığı çağımızda, çevre dostu galvaniz fabrikaları zorunluluk haline gelmiştir. Tüm yüzey işlem tank ve kimyasalların kapalı bir odada bulunduğu, galvaniz ocağının üstünün kapatılıp, çinko dumanının emiş yapılarak filtre edildiği çevre dostu fabrikalar, aynı zaman iş ve işçi güvenliği normları açısından da tercih edilmektedir.

 

  • Sac kompozisyonu ve özel kaynak teknolojisi ile güvenilirliği tartışılmayan Pilling galvaniz ocakları
  • Uzun ömürlülüğü ve dayanımı ile Korner KVK yüzey işlem tankları
  • Prosesi kontrol altında tutan yazılımı, sağlamlığı, proses hızı, her müşteri ihtiyaç ve taleplerine göre dizayn edilen yarı otomatik ve tam otomatik çalışan fabrika taşıma sistemi Scheffer Kraneteknik vinç gruplarının yanı sıra ANI Metal tüm fabrika ekipman hesaplamalarını ve imalatını yaparak anahtar teslimi çözümler sunmaktadır.